Телевизия и ТВ игра

телевизията държавна лотария

Какво е за вас да гледате телевизия? А какво е за вас да гледате телевизия и да печелите награди? Това е най-добрия вариант. Седите си удобно в креслото вкъщи и прецъквате каналите без да подозирате дори за миг, че в следващия момент е възможно да се превърнете в най-щастливия човек на планетата. Това може да ви зарадва истински нали? Ето това е Национална Лотария – Игра, която сбъдва мечти. Само трябва да си купите билет и ако сте избрани да играте в телевизионна игра на шоуто остава да се явите и да вземете всички приготвени за вас награди.

Ако имаше и един начин да играте директно през вашия телевизор… За съжаление, обаче технологиите не са толкова напреднали и за сега си оставаме със скучното „наблюдаване“ на телевизията. Но както и да е. Важното е човек да вярва в късмета си, защото тогава и да няма начин на пръв поглед, това не е пречка той да спечели. Винаги се намира някаква невероятно възможност, която излиза точно в последния момент и която ощастливява телевизионни зрител.
Преди време имаше телевизонни предавания от тип на шоу Невада, Риск Печели – Риск Губи и разни други такива уж сериозни, но с леко комедиен сюжет предвания, докато в момента се излъчват далече по-интересни предавания като например Вип Брадър, Черешката на Тортата и разбира се Национална Лотария. Идеята е само една – негово величество зрителя да остане доволен от нещата, които вижда по телевизията и то не защото предавнията трябва да задоволят неговия глад за зрелища, а защото трябва да му предоставят обективна информация, както и да го забавляват. Играта е най-важното нещо. Все пак, хората израстват от малки благодарение на игрите и забавлявайки се те научав за нещата в околния свят. А какво по-добре за възрастните докато се забавляват и да спечелват по някой лев, а защо не и някоя голяма награда.

А правилата на играта са толкова лесни…. Купува се един билет от 2лв и се изтриват символите – това е!

8 thoughts on “Телевизия и ТВ игра

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s